Post | september 2024 | Activiteiten | 1 min lezen

Actief Leven 55+

Gezellige mensen op de markt

Van 23 tot en met 29 september organiseert Nieuwkoop Actief leuke, creatieve en gezellige activiteiten voor alle inwoners vanaf 55 jaar.  


25 september: Actief Leven Markt 

Er is ontzettend veel te doen voor 55-plussers in onze gemeente. Tijdens de Actief Leven Markt op woensdag 25 september laten verenigingen, clubs en vrijwilligersorganisaties zien wat zij allemaal doen op het gebied van sport, bewegen, kunst en cultuur. Inwoners die een nieuwe hobby zoeken of de gezelligheid van een leuke vereniging zijn 25 september tussen 9.30 en 13.00 uur van harte welkom in de Steupel (Maarten Freeke Wije 2) in Nieuwkoop.  

Bezoekers kunnen meedoen met workshops en activiteiten, een kop koffie of thee drinken en gezellig kletsen met de andere aanwezigen. Ook is er een gezondheidscheck. Deelnemers krijgen inzicht in de eigen fitheid en ontvangen een passend beweeg- en voedingsadvies. Alle activiteiten zijn gratis.  

  

27 september: Het Danspaleis 

Het Danspaleis is een ouderwets gezellig dansfeest voor ouderen en iedereen die van swingen houdt. De Platendraaier trekt oude krakers uit de koffer van de sterren van weleer, zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Lieve Hugo en Doris Day. Van meezinger tot tranentrekker, van merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock-‘n-roll: met Het Danspaleis is het altijd feest. 

  

Inwoners zijn van harte welkom bij deze vrolijke dansmiddag op vrijdag 27 september van 14.00 tot 16.00 uur in Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop. Een gratis ticket voor dit dansfeest is te bestellen via www.theater-kaleidoskoop.nl

 

Deel blogpost