Actief Leven Markt

Actief Leven Markt

Activiteit · 25 sep, 09:30 - 13:00
Maarten Freeke Wije 2, 2421 TP Nieuwkoop, Nederland
3 Goede gezondheid en welzijn
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten over 6 dagen.
Deel Activiteit
Nieuwkoop Actief
#84979
Scan me of ga naar nieuwkoopactief.nl/o/Nieuwkoop-Actief/activiteiten--vacatures/Actief-Leven-Markt/84979 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Verenigingen, clubs en vrijwilligersorganisaties in onze gemeente laten zien wat zij allemaal doen op het gebied van sport, bewegen, kunst en cultuur.

Uitgebreide omschrijving

Actief Leven Markt

Er is ontzettend veel te doen voor 55-plussers in onze gemeente. Tijdens de Actief Leven Markt op woensdag 25 september laten verenigingen, clubs en vrijwilligersorganisaties zien wat zij allemaal doen op het gebied van sport, bewegen, kunst en cultuur.


Zoekt u een hobby of de gezelligheid van een leuke vereniging? Kom dan 25 september tussen 9.30 en 13.00 uur naar de Steupel in Nieuwkoop.


U kunt meedoen met workshops en activiteiten, een kop koffie of thee drinken en gezellig kletsen met de andere aanwezigen.


Ook is er een gezondheidscheck. Hier krijgt u inzicht in uw eigen fitheid en ontvangt u een passend beweeg- en voedingsadvies. Alle activiteiten zijn gratis.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten over 6 dagen.
Deel Activiteit

Over Nieuwkoop Actief

Nieuwkoop Actief is er voor iedereen!
Nieuwkoop Actief zet zich in om inwoners uit onze gemeente te helpen met een actief en betrokken leven. Wij houden ons bezig met het ondersteunen en stimuleren van vrijwilligerswerk, sporten en bewegen, cultuur en gezond leven.
Dit doen wij onder meer door:
- Coördineren van de welzijnsbezoeken voor 75 plussers
- Welzijn op Recept (via de huisarts)
- Samenbrengen van vraag- en aanbod van vrijwilligerswerk
- Sportstimulering
- Verenigingsondersteuning
- Ondersteuning van de culturele sector
- JOGG- Samen maken we gezond gewoon

We zijn er voor inwoners van alle leeftijden en werken nauw samen met relevante partijen, zowel professionele (zorg)organisaties als vrijwilligersorganisaties.

Nieuwkoop Actief is onderdeel van team 'De Verbinding' van de gemeente Nieuwkoop.