Bewust bewegen 55+

Bewust bewegen 55+

Activiteit · 8 okt, 08:45 - 09:45
Middelweg 5, 2461 CB Ter Aar, Nederland
3 Goede gezondheid en welzijn4 Kwaliteitsonderwijs
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten over 19 dagen.
Deel Activiteit
stichting !Triggr
#82383
Scan me of ga naar nieuwkoopactief.nl/o/stichting-Triggr/activiteiten--vacatures/Bewust-bewegen-55/82383 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heeft u behoefte aan beweging? Bij !Triggr kunt u terecht voor laagdrempelige en leuke beweging tijdens deze wekelijks terugkerende activiteit. Zien we u dan?

Uitgebreide omschrijving

Er wordt bij deze gymnastiek geen gebruik gemaakt van toestellen of apparaten, maar wel van speciaal voor dit doel ontworpen materialen, zoals zachte ballen, hoepels e.d. Geen grondgymnastiek, wel bewegen op muziek. Tevens zijn deze lessen toegankelijk voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen.

In een deel van de les en zo nodig, wordt er gebruik gemaakt van een stoel. Indien gewenst, kunnen alle oefeningen zittend op een stoel meegedaan worden.


Bij het regelmatig beoefenen van deze bewegingsvorm is het vrijwel zeker dat u zich fitter zult voelen en langer gezond blijft; u krijgt meer contact met uw omgeving en u hebt een vaste activiteit op uw weekagenda. Nieuwsgierig? Kom gerust langs. U kunt vrijblijvend een paar keer meedoen en u zult zien dat u het bijna niet meer kan missen.


Let op: deze activiteit is een wekelijks terugkerende activiteit, maar staat slechts een keer per maand vermeld in deze agenda. Voor de meest recente informatie kunt u terecht bij de !Triggr agenda.


Info/opgeven:

Voor informatie of opgeven voor de lessen kunt u contact opnemen met de docente: Phemia de Boer , 06-57332624 of info@phemia.nl.

Kosten bedragen €110,- per jaar.

Hoe kom ik er?

Stichting !Triggr zit aan de achterzijde van het langgerekte gebouw. De ingang zit net voorbij het fietsenhok.
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten over 19 dagen.
Deel Activiteit

Over stichting !Triggr

Stichting !Triggr, cultureel centrum in Ter Aar, midden in het Groene Hart. Toegankelijk. Cursussen, muzieklessen, workshops, sportieve activiteiten en evenementen voor iedereen van 8-88 jaar. Gelegen aan de Middelweg 5 in Ter Aar.

Info: www.triggr.nu - info@triggr.nu - www.triggr.nu/agenda
Bellen 0623071268
Whatsappen https://wa.me/message/VDKK7KLAH7BSD1