Klankreis

Klankreis

Workshop · €25 · 6 okt, 10:00 - 12:00
Middelweg 5, 2461 CB Ter Aar, Nederland
3 Goede gezondheid en welzijn4 Kwaliteitsonderwijs
Aanmeldingen sluiten over 14 dagen.
Deel workshop
stichting !Triggr
#82379
Scan me of ga naar nieuwkoopactief.nl/o/stichting-Triggr/activiteiten--vacatures/Klankreis/82379 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Klankschalenmeditatie onder leiding van Mieke Scholts van Doornewaard (Indeklanktuin) - in de jubileumweek van stichting !Triggr (10 jarig-bestaan)

Uitgebreide omschrijving

De vriendelijke Mieke Scholts van ‘Indeklanktuin‘ uit Woubrugge verzorgt bij stichting !Triggr in Ter Aar een ontspannende klankreis. Er zijn inmiddels, sinds de vorige keer dat Mieke bij ons was, veel nieuwe instrumenten bijgekomen.

WAT DOEN KLANKEN?

Klank is geluid en geluid is trilling. Omdat ons lichaam grotendeels uit water bestaat, geleidt het heel gemakkelijk geluidstrillingen. Geluid, dat wij niet alleen horen, maar door de trilling ook kunnen voelen. De trilling van de klankschalen en het resoneren van die trilling werken door, zowel in het lichaam als in de geest. De klanken kunnen blokkades oplossen en scheppen zo ruimte. Klanken fungeren als middel om in harmonie te komen. De levensenergie vindt weer haar natuurlijke stroom: u wordt zich weer bewuster van wat er in uzelf en in uw leven speelt.

WAT IS HET EFFECT?

Door een klankschaalmeditatie kunt u tot diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning komen. Vaak is er sprake van positieve gedachten, beelden en gevoelens van vrede. Als gevolg van de meditatie kunnen spanningen afnemen.

De losmakende werking van de klankschalen biedt ruimte aan de creativiteit en vindingrijkheid van onze geest. Groei en inzicht is het gevolg.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Bij een klankreis kunt u zitten of liggen. U kiest de houding die u het prettigste vindt. Liggend bereikt u vaak een diepere ontspanning dan in een andere houding. Via een geleide visualisatie wordt uw voorstellingsvermogen gestimuleerd. U kunt beelden vormen die rust geven en helend kunnen werken.

Alle materialen zijn aanwezig. Het is prettig voor u om een warme trui en sokken mee te nemen.

DEELNAME EN DOORGANG

Bij minimaal 6 deelnemers gaat de klankmeditatie door.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten over 14 dagen.
Deel workshop

Over stichting !Triggr

Stichting !Triggr, cultureel centrum in Ter Aar, midden in het Groene Hart. Toegankelijk. Cursussen, muzieklessen, workshops, sportieve activiteiten en evenementen voor iedereen van 8-88 jaar. Gelegen aan de Middelweg 5 in Ter Aar.

Info: www.triggr.nu - info@triggr.nu - www.triggr.nu/agenda
Bellen 0623071268
Whatsappen https://wa.me/message/VDKK7KLAH7BSD1