Sportieve vrijwilliger

Sportieve vrijwilliger

Structureel werk · 0–1 uur/week
Anne Hendrik Kooistrastraat 130, 2441 CP Nieuwveen, Nederland
TrainingBuitenSport
ZorgWelzijnMensen met een beperking
3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit / vacature Delen
Ipse de Bruggen
#85306
Scan me of ga naar nieuwkoopactief.nl/o/Ipse-de-Bruggen1/activiteiten--vacatures/Sportieve-vrijwilliger/85306 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij de sportieve vrijwilliger zijn die we zoeken? Een of twee keer per week een half uurtje met onze bewoner bewegen zal haar enorm goed doen!

Uitgebreide omschrijving

Berk 6 is een woning op het terrein in Nieuwveen met overwegend jonge bewoners. Onze bewoners hebben behoefte aan overzicht, structuur en veiligheid, maar houden ook veel van een grapje en gezelligheid.


Als vrijwilliger kom je regelmatig fietsen of steppen met 1 bewoonster. Je wordt gastvrij ontvangen en natuurlijk staan de koffie en thee klaar.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit / vacature Delen

Over Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.